Logo knusse knutseltjes rose gold

Laat je meevoeren in mijn wereld van Knusse Knutseltjes en dompel jezelf onder in verbeelding en fantasie.

Ik ben Jorinde en ik hou van mooie dingetjes! Zo ben ik steeds op zoek naar originele en leuke spulletjes, of ik maak ze gewoon zelf!

Creatief zijn helpt ons onszelf te leren kennen en de wereld te begrijpen. Het is een manier om ons te uiten, die we allemaal zouden moeten koesteren. Het creatieve proces is één van de meest complexe maar prachtige vaardigheden van de mens. Het is wanordelijk, frustrerend, uitdagend en anders voor iedereen.

“The creative process is a process of surrender, not control.”- Bruce Lee

Creativiteit geeft mij energie, zowel fysiek als mentaal. Ik kan me uren bezig houden met dat ene werkje, volledig “in the zone” – zonder afleiding en volledig gemotiveerd.

Het betekent mezelf telkens opnieuw uitdagen, veranderen van gedacht, me laten inspireren, duizend verschillende routes uitstippelen naar eenzelfde bestemming, het breken met routine, stilletjes reflecteren over dingen die me boeien of iets anders doen, gewoon om eens iets anders te doen.


unicorn paasei met paars roze bloemenkrans en lieveheersbeestje paasdecoratie
Kattenmand van beton cement kattenbol aan ketting unieke decoratie
roze paasei kip met bloemen en pluimpje handgemaakt paasdecoratie

Ben je op zoek naar een origineel of gepersonaliseerd cadeautje, leuke sieraden, of unieke decoratie voor jouw interieur? Neem eens een kijkje in onze shop.

Neem een kijkje in de shop